مقاله علمی خود را 2روزه استخراج نمایید و در مجلات isi به چاپ برسانید.
اگر قصد چاپ مقاله علمی در مجلات معتبر داخلی و خارجی را دارید، اما مقاله شما آماده و نگارش شده نیست نگران نباشید در عرض 2 الی 3 روز مقاله خود را از پایان نامه خود استخراج نمایید و آن را در مجلات معتبر داخلی و خارجی به پذیرش و چاپ برسانید.
راهی مناسب و فرصتی طلایی و استثنایی برای افرادی که نیاز به چاپ مقالات علمی دارند ولی مقاله علمی ندارند یا موفق به نگارش و آماده سازی مقالاتشون نشدند. این دسته از پژوهشگران و دانشجویان عزیز می توانند با استخراج مقالات علمی خود از پایان نامه های دوره کارشناسی ارشد و یا دکتری اقدام به چاپ مقالات علمی نمایند.
تهیه مقاله علمی از پایان نامه اهمیت فوق العاده ای دارد، در واقع ارزش وجودی، کاربردی یا علمی پایان نامه توسط مقالات علمی استخراج شده و یا بر گرفته از پایان نامه مشخص می شود. برای استخراج مقاله از پایان نامه دانستن تفاوت میان مقاله و پایان نامه ضروری است.
پایان نامه یا رساله هدف و ماهیتی آموزشی دارد و دانشجویان برای نشان دادن میزان تسلط و دانش، تمام آموخته های خود را در مورد موضوعی مشخص ارائه می کنند.
مقاله معمولا توسط دانشجویان و دانشمندان و محققان که به دنبال ایده های علمی ناب و قابل اجرا و دارای دلایل علمی معتبر هستند، مورد مطالعه قرار می گیرد. انتظار می رود که مقالات ارائه شده دارای نوآوری و دلایل محکم علمی باشند و با اصول و ساختار خاصی تدوین شوند.
آموزش قدم به قدم استخراج مقاله از پایان نامه :
اگر قصد استخراج مقاله از پایان نامه را دارید باید بدانید که کار بسیار راحتی است.
مقاله ها به طور کلی دارای ۴ قسمت اصلی مقدمه، پیشینه تحقیق و روش شناسی، یافته ها و بحث و نتیجه گیری می باشد.
1-مقدمه
اصولا از بخش های مهم بیان مساله پایان نامه استخراج می گردد.
2- روش شناسی و پیشینه تحقیق
عبارت است از جامعه و نمونه، روش تحقیق، ابزار اندازه گیری و روش تحلیل اطلاعات که از فصل ۳ پایان نامه به صورت خلاصه استخراج می شود.
مرور پیشینه تحقیق و بررسی مبانی نظری جزء اصلی مقاله می باشد و حتما گذشته نظریه ای یک یا چند متغیر مورد بررسی را در مقاله بنویسید. جمع بندی مبانی نظری پژوهش شانس پذیرش مقاله در مجلات معتبر علمی و بین المللی را افزایش می دهد.
3-یافته ها
خلاصه ای از نتایج بدست آمده فصل چهارم است که بطور خلاصه کپی برداری می شود. ذکر آمار توصیفی در مقاله خیلی مرسوم نیست و شما می توانید صرفا جداول آمار استنباطی را از پایان نامه بردارید.
4- بحث و نتیجه گیری
در این قسمت باید با توجه به داده هایی که در بخش قبل آورده اید، و با اشاره به فرضیات بحث و نتیجه گیری را خلاصه کرده و در مقاله ذکر کنید.
این بخش نیز یکی از بخش های مهم مقاله می باشد که شامل مقایسه یافته ها با پیشینه یا تطبیق با مبانی نظری، تفسیر نتایج، مقایسه نتایج بدست آمده و تبیین نتایج است به صورت خلاصه و منسجم به نتیجه گیری کار بپردازید. ابتدا به یافته های مربوط به هرسوال و فرضیه پرداخته و به تبیین آن یعنی چگونگی و چرایی یافته بدست آمده بپردازید تا خواننده متوجه شود این یافته شما چه معنایی دارد.
- تعداد صفحات مقاله معمولاً ۱۵ تا ۱۷ صفحه می باشد البته اگر مقاله در ۱۰ صفحه مطالب مهم را بیان نموده باشد نیز قابل قبول خواهد بود.
- تعداد کلمات مقاله باید حول و حوش ۵ تا ۶ هزار کلمه باشد.
- رفرنس هایی که در داخل مقاله آورده اید را می توانید از پایان نامه جدا کرده و در مقاله قرار دهید. البته لازم به ذکر است که صرفا منابعی را جدا کنید که در مقاله ذکر شده اند.
عنوان مقاله:
انتخاب موضوعات و تحقیقات به روز و غیرتکراری برای مقاله، شانس پذیرفته شدن مقاله را بسیار بالا می برد، به نقل قول از مقاله های دیگر و سایر تحقیقات اکتفا نکنید توجه داشته باشید داشتن حرفی نو در موضوع و شیوه انجام مقاله بسیار حائز اهمیت است. عنوانی که برای مقاله انتخاب می شود لزوما همان عنوان پایان نامه نیست. ممکن است پایان نامه قابلیت استخراج به چند مقاله را داشته باشد بنابراین بهتر است براساس موضوع هر مقاله عنوان مناسب انتخاب شود. نکته مهم اینکه عنوان کوتاه، مختصر، غیرتکراری باشد.
چکیده مقاله:
چکیده مقاله می تواند عینا همان چکیده پایان نامه باشد اما در صورت استخراج چند مقاله از یک پایان نامه باید چکیده براساس موضوع هر مقاله تدوین شود. چکیده مقاله معمولا دارای 250 تا 300 کلمه است.جمله بندی چکیده مقاله خبری بوده و به صورت فعل گذشته یا ماضی بعید نوشته می شود. چکیده مقاله را با یک یا دو جمله درباره هدف پژوهش و ضرورت آن شروع کنید.
کلیدواژه های مقاله:
در نوشتن کلیدواژه ها حساسیت به خرج دهید. کلماتی که بیشترین و نزدیک ترین معنا و مفهوم را با محتوای مقاله دارد انتخاب کنید.
منابع:
در درج منابع به سبک های رفرنس نویسی در مجله مورد نظر توجه کنید چراکه استایل مجله ها با هم متفاوت است و قبل از ارسال مقاله حتما به این امر توجه کنید.
با آموزش های ارائه شده پیش بینی می شود که تمامی پژوهشگران و دانشجویان عزیز بتوانند مقالات علمی خود را از پایان نامه استخراج نمایند ولی در صورتی که نتوانستید فرمت های اصولی و اساسی استخراج مقاله از پایان نامه را رعایت نمایید می توانید از طریق موسسه مشاوران اندیشه اقدام به استخراج مقالات علمی خود نمایید تا در کوتاه ترین زمان ممکن و بطور سریع مقالات خود را دریافت نمایید کارشناسان موسسه مشاوران اندیشه می توانند در کوتاه ترین زمان ممکن در عرض 2 الی 3 روز کاری مقالات علمی شما را از پایان نامه های شما استخراج نمایند و کلیه اصول و استانداردهای مناسب مجلات معتبر را رعایت نمایند و کار فرمت بندی را به طور صحیح ودقیق انجام دهند.
با ما باشید:
موسسه مشاوران اندیشه با ارائهی مشاوره با همکاری مشاوران و اساتید برتر استانی و کشوری در موضوعات و رشته های مختلف علوم انسانی پاسخگوی درخواستهای شما عزیزان میباشد. لذامی توانید در صورت نیاز به هر بخش از خدمات مورد نیاز دراین خصوص از طریق لینک ثبت سفارش و تکمیل فرم مخصوص اقدام نمایید و یا با شماره تلفن های مؤسسه با ما در تماس باشید.